Kurs og konferanser

Fauske Hotell har lang erfaring med alt fra små møter til store kurs og konferanser. Vår beliggenhet langs E6 gjør det enkelt for deltagere å komme seg til oss, enten det er med bil, buss, tog eller fly. Det tar kun 50 min fra Bodø lufthavn til Fauske.

Hotellet tilbyr flere typer konferanserom, fra 18 – 150 personer, og alle våre møterom har moderne AV-utstyr som kreves for å gjennomføre et vellykket møte eller konferanse. Vi har en egen konferanseavdeling i 2.etasje hvor vi har flere små og mellomstore møterom. Utenfor møterommene er det et stort vrimleareal med sittegrupper og kaffemaskin slik at en kan ta pause fra møtet uten å måtte gå mange meter for å få en kopp kaffe eller noe å bite i. I tredje etasje har vi vår største konferansesal, plenumsalen, hvor det er et tilknyttet kaffe og pausemat-rom slik at alt er rett i nærheten.

Vi tilbyr en lekker 3-retters kurs og konferansemeny og ønsker arrangøren/gjestene noe annet så ordner vi gjerne det. Her på hotellet gjør vi det vi kan for at ditt arrangement skal bli vellykket. La oss bidra tidlig i planleggingsfasen, så skreddersyr vi løsninger tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.

Velkommen til konferanse på Fauske Hotell!

Vi kan legge til rette for de fleste ønsker. Ta kontakt for nærmere informajon.

For booking ta kontakt med

Kine Godtfredsen

kine@fauskehotell.no

480 33 530

Rull til toppen