Kurs og konferanser

Fauske Hotell har lang erfaring med alt fra små møter til store kurs og konferanser. Vår beliggenhet langs E6 gjør det enkelt for deltakere å komme seg til oss, enten det er med bil, buss, tog eller fly. Det tar kun 50 minutter fra Bodø lufthavn til Fauske.

Velkommen

Hotellet tilbyr flere typer konferanserom, fra 18 – 150 personer, og alle våre møterom har moderne AV-utstyr som kreves for å gjennomføre et vellykket møte eller konferanse. Vi har en egen konferanseavdeling i 2. etasje hvor vi har flere små og mellomstore møterom. Utenfor møterommene er det et stort vrimleareal med sittegrupper og kaffemaskin slik at en kan ta pause fra møtet uten å måtte gå mange meter for å få en kopp kaffe eller noe å bite i. I tredje etasje har vi vår største konferansesal, plenumsalen, hvor det er et tilknyttet kaffe og pausemat-rom slik at alt er rett i nærheten.

Dagpakke

Vi tilbyr en dagpakke som inkluderer fruktfat, lunsj og Taste Break for en komplett møteopplevelse.

Vi vet at pausene er vel så viktige som selve møtet. Derfor har vi utviklet konseptet ‘Taste Break’ som gjør at du kan fylle opp energilageret, føle deg vel og beholde konsentrasjonen under hele møtet. Du vil få servert kaffe/te, enkel fingermat, søtt bakverk og frukt. Dette sikrer at deltakerne holder energinivået oppe gjennom dagen.

Middag

Vi tilbyr en lekker 3-retters kurs- og konferansemeny, og ønsker arrangøren/gjestene noe annet så ordner vi gjerne det. Her på hotellet gjør vi det vi kan for at ditt arrangement skal bli vellykket. La oss bidra tidlig i planleggingsfasen, så skreddersyr vi løsninger tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.

SE VÅR MENY HER

Aktiviteter

I tillegg tilbyr vi, gjennom vårt samarbeid med Nordland turselskap, en rekke aktiviteter og guidete turer for de som ønsker det. Dette inkluderer spennende aktiviteter som ribbturer, bevandring på Svartisen, tur i blåisen på Engenbreen, GPS-aktivitetsløyper, kokkekamp og matkurs-teambuilding, havfiske og mye mer. Disse aktivitetene er perfekte for teambuilding eller for å legge til en ekstra dimensjon til din konferanseopplevelse.

Hjertelig velkommen til deltagere av møtet og velkommen til konferanse på Fauske Hotell! Vi kan legge til rette for de fleste ønsker. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Les mer om våre opplevelser

PS: Dere arrangerer aktivitetene selv.

Kontakt oss    Eller ta kontakt direkte med:


    firmapost@fauskehotell.no

    Rull til toppen